Categorieën

Laser - Sunny Tijdelijk Tattoo

Algemene informatie:

Tijdelijk Tattoo papier dient in samenwerking met Sunny- Dubbelzijdig zelfklevend papier gebruikt te worden.
Mocht u er voor kiezen een lijmspray of een ander dubbelzijdig zelfklevend papier te gaan gebruiken, let dan goed op dat het geschikt is voor op de huid.
Wanneer u dit materiaal niet als Tattoo papier gebruikt, kunt u het wel gebruiken als zijnde Rub-on decal papier.
Hierdoor kunt u het op elk gladde ondergrond aanbrengen, waarna het eventueel afgelakt kan worden.
Plaats nooit meerdere keren een Tijdelijk Tattoo op de zelfde plaats!
Het Tattoo papier is bedoelt voor tijdelijk gebruik, langdurig op de zelfde plek een Tattoo aanbrengen kan de huid doen beschadigen en hierdoor irritatie opleveren.
Een Tijdelijk Tattoo blijft zo een 3-7 dagen zitten, afhankelijk van de hoeveelheid vocht waarmee de Tattoo in aanraking is geweest (douche, transpireren, sauna, zwemmen, regen etc).
Wanneer u gaat douche dek de Tattoo dan af met een stukje plastic en plak dit vast met pleistertape, of wanneer mogelijk (bijv op pols of hand) probeer de Tattoo buiten het bereik van het water te houden en was de omgeving met een washandje.


Gebruiksaanwijzing:

Invoeren van het papier:

Belangrijk is dat u het Tattoo vel op de juiste manier in de papierlade invoert, zodat er op de glimmende zijde van het vel geprint wordt. Als u het niet zeker weet hanteer dan de handleiding van uw printer.

Instellingen:

Kies bij uw afdrukinstellingen een papier type als “Heavy paper” of “110-150 grams papier” voor het beste print resultaat.

Als u losse deeltjes toner op uw print krijgt dient u voor een dikkere media te kiezen of als u handmatig de temperatuur van de fuser kan verhogen probeer dit dan met kleine stapjes tegelijk uit. U dient uw afbeelding in spiegelbeeld te printen. Dit kunt u instellen in het scherm met afdrukinstellingen of u kunt in het programma waarmee u werkt de optie afbeelding horizontaal spiegelen of horizontaal 180 graden draaien kiezen. Wanneer u een Oki,Océ, Kyocera, Xerox of een andere professionele laser printer of photocopier gebruikt, dient u een normaal papier of kwetsbare media instelling te gebruiken, ook dient u een handmatige invoer te gebruiken en niet via de automatische lade.

Prepareren voor gebruik:

Als u de afbeelding heeft geprint, zorg er dan voor dat u de decal minimaal 5 minuten laat rusten zodat de toner goed kan hechten en afkoelen, dit voorkomt dat deze bij gebruik gaat scheuren. Daarna kunt u het dubbelzijdig zelfklevende papier aanbrengen. Hierbij is het het makkelijkste om voor het uitknippen het hele vel te voorzien van dubbelzijdig zelfklevend folie en vervolgens de afbeelding uit te knippen. Als u niet het hele vel in een keer print, dan kunt u ook de afbeelding eerst grofweg uit het vel Tattoo papier knippen en vervolgens hier het dubbelzijdig zelfklevend folie op aan brengen waarna u de afbeelding uitknipt. Verwijder een paar cm van een drager van het dubbelzijdig zelfklevend papier, plaats het vrijgekomen zelfklevende folie op de geprinte zijde van het Tattoo papier. Lijn hierbij de producten zo uit dat u het volledige vel of het gewenste gedeelte kan bedekken met zelfklevend folie. Wanneer u het eerste stuk van het zelfklevende folie heeft aangebracht kunt u deze goed aandrukken met een doekje of uw vinger (van het midden naar buiten toe). Hierna kunt u rustig stukje voor stukje de drager verwijderen, probeer zodra dit mogelijk is het klevende direct aan te duwen op het Tattoo papier.

Het plaatsen van de Tattoo:

Zorg ervoor dat uw huid vrij is van vet, make-up, crème etc, het beste resultaat krijgt u op een plek met geen tot weinig haar, of bijv. een plek die u voor het aanbrengen heeft geschoren. Hier geld de zelfde werkwijze als bij het aanbrengen van het dubbelzijdig zelfklevend papier op het Tattoo papier. Voor wat kleinere afbeeldingen kunt u de drager direct in zijn geheel verwijderen en dan de afbeelding aan brengen. Wrijf met uw vinger of een doekje of de drager van de Tattoo om te zorgen dat deze goed gehecht zit en dat er geen luchtbellen onderzitten. Nu dient u de papieren drager van het Tattoo papier vochtig te maken met een nat doekje waarna u de papieren drager van de Tattoo afschuift. 

Let op, steek niet uw arm onder de kraan voor deze stap, te veel water beschadigd de decal.

Wanneer u de Tattoo weer wilt verwijderen dan kunt u dit doen met warm water en wat zeep.
 Maak de Tattoo goed nat en laat dit even intrekken, hierna is deze makkelijker te verwijderen.
 Probeer niet te veel te boenen om irritatie van de huid te voorkomen.

 

Handleiding geschikt voor de volgende producten:

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Laser - Sunny Tijdelijk Tattoo papier  - Per vel - A4
Let op, dit is alleen het vel waar u de print op afdrukt, om de tattoo aan te kunnen brengen heeft u..
2,25€
Laagste prijs 1,05€
Excl. BTW: 1,86€
Sunny - Dubbelzijdig zelfklevend folie - Per vel - A4
Deze dubbelzijdig zelfklevende vellen zijn van origine ontworpen voor het gebruik met tijdelijk tatt..
2,25€
Laagste prijs 1,05€
Excl. BTW: 1,86€
Alle rechten voorbehouden
PaperSpecials.nl © 2018