Categorieën

Sunny - Waterslide Release papier - A4 – per vel

Sunny - Waterslide Release papier - A4 – per vel
Model: SU-WRELA4
Beschikbaarheid: 136
Prijs: 2,25€
Excl. BTW: 1,86€

Bij afname van 5 stuks is de prijs per stuk 1,95€.
Bij afname van 10 stuks is de prijs per stuk 1,90€.
Bij afname van 25 stuks is de prijs per stuk 1,60€.
Bij afname van 50 stuks is de prijs per stuk 1,45€.
Bij afname van 100 stuks is de prijs per stuk 1,21€.
Bij afname van 250 stuks is de prijs per stuk 0,95€.
Bij afname van 500 stuks is de prijs per stuk 0,80€.
Bij afname van 1000 stuks is de prijs per stuk 0,65€.
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Dit materiaal kan gebruikt worden om een afbeelding of object een met water lossende backing te geven zoals bij waterslide decals.
Het is gemaakt van een met wax behandeld papier, met hierover een door water oplossend lossingslaag(het bevat geen folie of film laag).
Je kan objecten of creaties op dit papier plakken voor later gebruik, zodat het voorzien is van een beschermende laag.
Simpelweg plakt u een zelf klevend object op het materiaal, en wanneer u het nodig heeft maakt u de backing nat en gebruikt u het object.
Het materiaal kan ook gebruikt worden om met behulp van zeef of tampondruk decals te maken.Door middel van een laser printer kan er ook op dit materiaal (in spiegelbeeld) geprint worden waarna de print overgebracht kan worden op een ondergrond. Denk hierbij aan hout, metaal, kunststof, glas, papier en textiel, het kan zelfs gebruikt worden om toner te transferren op printplaten voor het etsen. Er wordt bij deze methode alleen toner overgebracht en geen film of folie zoals bij diverse decals of sticker materialen wel het geval is. Dit overbrengen wordt gedaan doormiddel van hitte met bijvoorbeeld een strijkijzer, hittepers of lamineermachine. Nadat de afbeelding is verwarmt en afgekoeld, kunt u de drager nat maken met een spons en deze van de print afschuiven. Hierna kunt u de print nog extra verhitten door er een normaal vel papier of vetvrij bakpapier over heen te leggen en nogmaals te verhitten. Om goed te kunnen printen op dit materiaal kunt het beste een instelling als dik/zwaar papier gebruiken.

LET OP!! Het printen en met warmte transferren, is geen officiele methode hierom zijn er geen officiele richtlijnen voor het gebruik.
Het gebruik van dit materiaal voor deze methode is dan ook geheel op eigen risico en naar eigen inzicht.
Als u deze methode wilt toepassen zult u zelf moeten experimenteren met de warmte en de tijd waarop gestreken wordt.
Uit persoonlijke ervaring is met een strijkijzer de katoen stand een goed begin, en dan strijken met enige druk voor zo een halve minuut(afhankelijk van de grote van de transfer). Ik heb persoonlijk nog geen last gehad van te lang strijken, te kort strijken daarentegen wel. Bij het gebruik van een lamineermachine kan het nodig zijn om de print meerdere malen direct na elkaar door de machine te halen, de transfer ligt hierbij naar boven. Het valt aan te raden om de print vast te zetten met wat maskeertape zodat deze tijdens het verwarmen niet kan schuiven.

Extra informatie
Eenheid Per vel
Formaat A4
Benodigdheden
Printer Type zeef of tampondruk, of geen

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Schrijf u in voor de Nieuwsbrief

* E-mail adres:

* Voornaam:

* Achternaam:

Alle rechten voorbehouden
PaperSpecials.nl © 2018