Deze website gebruikt cookies voor uw gemak en het gebruik van de website te analyseren/verbeteren.
Op werkdagen voor 15:00uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Altijd zeker en veilig verzonden via de pakketdienst, elk pakket kan gevolgd worden.
Verzendkosten voor Nederland €5,75 - België en Duitsland €9,00 - Korting aanwezig!!
Heeft u een vraag/opmerking of bent u op zoek naar advies? Stuur dan een email naar info@paperspecials.nl

Inkjet/Laser Sunny Rub-on decals

Gebruiksaanwijzing:

Stap 1:
Belangrijk is dat u het decal vel op de juiste manier in de papierlade invoert. En wel op deze manier dat op het glimmende deel van de decal uw afbeelding geprint wordt. Als u er niet zeker van bent hoe u het vel in moet invoeren, markeer dan een normaal vel papier met een X en print een bestand uit. Als de X aan dezelfde zijde van uw afbeelding is uitgeprint legt u dan de glimmende zijde op dezelfde manier neer als de markering.

Stap 2:
Wanneer u klaar bent om de afbeelding te printen gaat u naar Bestand > Printen > Eigenschappen. Selecteer in dit menu een papier type als “glossy fotopapier” of “ultra premium glossy fotopapier” voor het beste printresultaat. Wanneer u een tekst wilt printen zult u de tekst eerst gespiegeld in uw bestand moeten plaatsen voordat u de printopdracht geeft. Doet u hetzelfde voor afbeeldingen waarbij het niet wenselijk is om deze in spiegelbeeld op het voorwerp te tonen.

Stap 3:
Als u de afbeelding heeft geprint, zorg er dan voor dat u de decal minimaal 10 tot 20 minuten laat drogen. Knip hierna de afbeelding in het gewenste formaat uit. Vervolgens moet u op de geprinte zijde van het vel spray lijm aanbrengen. Hierbij dient u ervoor te zorgen dat de lijm gelijkmatig over het oppervlakte wordt aangebracht. In plaats van lijm kunt u ook een dubbelzijdig zelfklevend folie gebruiken. Hierbij is het het makkelijkste om voor het uitknippen het hele vel te voorzien van dubbelzijdig zelfklevend folie en vervolgens de afbeelding uit te knippen. Als u niet het hele vel in een keer print, dan kunt u ook de afbeelding eerst grofweg uit het vel Rub-on decal knippen en vervolgens hier het dubbelzijdig zelfklevend folie op aan brengen waarna u de afbeelding uitknipt.

Stap 4:
Plaats de decal met de klevende zijde aan het voorwerp en gebruik je vingers of een rubber voorwerp zoals een gum om over de decal te wrijven voor het verkrijgen van een zo goed mogelijke hechting van de decal op de onderlaag. Laat vervolgens de decal circa 30 tot 60 minuten op het voorwerp drogen voordat u voorzichtig de drager van het Rub-on vel verwijderd. Als de drager is verwijderd ziet u pas het eindresultaat en is het direct klaar voor gebruik.

 

Handleiding geschikt voor de volgende producten:

Weergegeven:
Sorteren op:

Inkjet/Laser - Sunny Rub-on decal - Per vel - A4

Dit product is geschikt voor zowel een inkjet als een laser printer, 1 product met 2 verschille..

€2,50
Laagste Prijs €1,10
Excl. BTW: €2,07

Sunny - Dubbelzijdig zelfklevend folie - Per vel - A4

Deze dubbelzijdig zelfklevende vellen zijn van origine ontworpen voor het gebruik met tijdelijk tatt..

€2,25
Laagste Prijs €1,05
Excl. BTW: €1,86