Deze website gebruikt cookies voor uw gemak en het gebruik van de website te analyseren/verbeteren.
Op werkdagen voor 15:00uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Altijd zeker en veilig verzonden via de pakketdienst, elk pakket kan gevolgd worden.
Verzendkosten voor Nederland €5,75 - België en Duitsland €9,00 - Korting aanwezig!!
Heeft u een vraag/opmerking of bent u op zoek naar advies? Stuur dan een email naar info@paperspecials.nl

Inkjet - Sunny Iron-on katoen (wasbaar)

100% katoen om te strijken op elke stof naar keuze
Dit is een vrij bijzonder product, het is stof waar u op kan printen met uw eigen inkjet printer. Vervolgens kunt u dit op een textiele ondergrond aanbrengen doormiddel van een strijkijzer of een hittepers (transferpers). 100% van katoen gemaakt en direct te gebruiken met uw dye of pigment inkjet printer. De sheets, die van stof gemaakt zijn, beschikken over een drager, waardoor iedere printer het papier moeiteloos verwerkt. Print het vel alsof het een normaal printer papier betreft en strijk het vervolgens op een stof naar keuze.

Gebruiksinstructies:
Het kan voorkomen dat uw vel licht oprolt. Indien mogelijk leg het vel dan zo in de printer, met de bolling in het midden. Ook kunt u proberen om het lichtjes en voorzichtig tegen de bolling in op te rollen/buigen.

Printer instellingen:
Voor de beste kwaliteit stelt u de printer eigenschappen in op ‘hoge kwaliteit’. Kies als papiertype voor normaal papier, mat fotopapier of een canvas/schilderlinnen. Mocht het zo zijn dat u niet weet hoe u dit in moet stellen, dan volstaan de standaard instellingen ook prima. Al is de afdruk vrijwel droog uit de printer, valt het aan te raden de print toch even een half uur te laten drogen.

Verwerken:
Knip eerst het gewenste motief van het geprinte vel, verwijder daarna de drager. Plaats uw vel met de afbeelding naar boven op het gewenste oppervlakte. Stel uw strijkijzer in op de katoen stand of 170/180 graden Celsius, en strijk het vel voor ongeveer 30 seconden. Zorg ervoor dat u de hoeken goed strijkt, deze laten het makkelijkste los. Om beschadiging van de print tegen te gaan kunt u vetvrij bakpapier, gewoon papier, of silicon release paper gebruiken over de afbeelding heen. Wel kan het zijn dat u hiermee iets langer moet strijken/persen.
Naast het aanbrengen met een strijkijzer kunt u ook een hittepers/transferpers gebruiken. Stel hiervoor de pers in op 180 graden, medium druk en pers het geheel zo een 15 seconden.

Wasinstructies:
Het verschil tussen andere strijkpapieren en het Inkjet - Sunny ‘Iron-on’ katoen, is dat het vel voorgewerkt is met een materie die de inkt op het oppervlakte makkelijker in zich opneemt. De vellen zijn stevig en u kunt het bewerkte textiel zowel in de wasmachine als met de handwas wassen. Wanneer u met de hand wast of het bewerkte oppervlakte afneemt gebruik dan normale zeep of vloeibaar wasmiddel. Als u de wasmachine gebruikt keer het item dan binnenste buiten en was het object niet warmer dan 30 graden. Let op! Wasmiddelen met (veel) Alkali kunnen de afdruk aantasten, gebruik het beste een alkali vrij wasmiddel.

 

Handleiding geschikt voor de volgende producten:

Weergegeven:
Sorteren op:

Inkjet - Sunny Iron-on Katoen (wasbaar) A4 – per vel

100% katoen om te strijken op elke stof naar keuze Dit is een vrij bijzonder product, het is stof..

€2,50
Laagste Prijs €1,10
Excl. BTW: €2,07