• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Laser - Sunny Waterslide decal papier - A3 - per vel

€5,00
Waterslide decal papier om zelf thuis of op het werk decals mee te printen.Te gebruiken voor bijvoorbeeld modelbouw, nailart, scooters bestickeren, en uiteraard nog veel meer. Decals zijn flinter dunne stickers. Kan ook op glas of keramiek gebakken word
Levertijd Leverbaar in 1 tot 2 weken
  • Bestel 5 voor €4,00 per stuk en bespaar 20%
  • Bestel 10 voor €3,25 per stuk en bespaar 35%
  • Bestel 25 voor €3,00 per stuk en bespaar 40%
  • Bestel 100 voor €2,25 per stuk en bespaar 55%
Laser - Sunny Waterslide decal papier - A3 - per vel

Waterslide decals zijn wellicht het best bekend als de stickertjes bij modelbouwpakketten. Het is een flinterdunne sticker welke gelost en geplaatst wordt door deze even in het water te leggen. Te gebruiken op nagenoeg alle niet-poreuze ondergronden waaronder glas, keramiek, metaal, kunststof en (gelakt) hout, maar ook te gebruiken op kaarsen. Waterslide decals dienen voor de meeste toepassingen ingesloten te worden in een laklaag (acryl blanke lak). Dit omdat deze van zichzelf geen permanente hechting heeft en van kwetsbare aard is. Op glas, keramiek en metaal kunnen ze gebakken worden waardoor ze harder en bestendiger worden. Ongecoat hierdoor geschikt voor nagenoeg alle  Desktop laser printers welke wat dikker papier aan kunnen (zo een 160grams). Ook te gebruiken met Solvent, uv-inkt en latex printers en met microdry printers zoals de Alps. 
LET OP!! Samsung laserprinters uit de SL-C4xxW serie, lijken het decal papier niet te kunnen verwerken!!

Let op met photocopiers en productieprinters, deze vergen meer kennis van de gebruiker om tot een goed resultaat te komen, verkeerd gebruik kan zelfs schade aan de machine aanbrengen. Het gebruik van Laser decal papier op deze machines is dan ook op eigen risico.

  • Uitsluitend voor decoratieve doeleinden (tenzij afgewerkt in een voor het doel geschikte laklaag)
  • Niet voedselveilig (dus niet voor direct contact met voedsel)
  • Verkrijgbaar in 3 diktes(dun, standaard, premium), 2 varianten(wit en clear) en 2 verschillende drager kleuren (wit en blauw)
  • Blue backing is meest geschikt voor het gebruik in printers welke wit kunnen printen, anders gebruikt u white backing(geen aparte aanduiding)

3 Diktes...welke moet ik kiezen?
Er zijn 3 verschillende diktes verkrijgbaar dus eigenlijk voor ieder wat wils, de keuze hierin is persoonlijk. De standaard van 13µ (µ=Micron) is niet voor niets de standaard en dit is eigenlijk de meest gangbare dikte welke makkelijk in gebruik is. De dunne variant is voor de veeleisende gebruiken, maar is wel kwetsbaarder en lastiger te verwerken. Premium decals zijn vooral heel stevig en minder kwetsbaar, waardoor ze zeer geschikt zijn voor grote decal en de snelle verwerkers. Gebruikt u decals voor het eerst? Start met de standaard dikte.

Uitleg: Waterslide decals verwerken + Deel 2: gevorderde verwerking

Uitleg: Glas en keramiek decoreren

Uitleg: Kaarsen decoreren

Uitleg: Blanke lak spuiten

Uitleg: Wit of doorzichtige media kiezen

Meer informatieve artikelen vind u onder het kopje  "Hoe of wat"

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen