• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nieuws


Update 26-06-2019:

De onderhandelingen voor een overname lopen gestaag. Omdat er een voorstel is gedaan aan de hand van de nu aanwezige voorraad is de verkoop tot nader horen gestaakt. Waarschijnlijk zal de verkoop onder de nieuwe eigenaar weer opgepakt worden (vermoedelijk rond half Juli).
Meer informatie omtrent de overname volgt spoedig.

 

 

PaperSpecials stopt!

Wat in 2011 is begonnen als een bijbaantje om wat te doen te hebben tijdens mijn tweede hernia, heeft uiteindelijk een historie gekregen van bijna 8 jaar. Echter zoals velen wellicht al weten ben ik sinds een aantal jaren weer volop bezig gegaan om als zzp-er te werken naast de webshop. Dit heeft geleid tot een groot dilemma, gezien ik door die werkzaamheden minder tijd over heb voor de shop en de shop juist weer tijd opeist om meer als zzp-er werkzaam te zijn. Dit is een dilemma waar ik inmiddels al bijna 2 jaar mee bezig ben en ben uiteindelijk tot het besluit gekomen om voor slechts 1 van de 2 te kiezen en dit heeft geleid tot de beëindiging van de webshop.

Hoe nu verder?

Momenteel ben ik in gesprek met een geïnteresseerde partij welke de shop over wilt nemen en grotendeels of alle producten wilt behouden. Hier kan ik momenteel nog verder niets over zeggen en zodra ik meer nieuws heb zal ik dit via een nieuwsbrief of op de facebook pagina vermelden. Ik zelf heb afgelopen jaar geïnvesteerd in de aanschaf van een geweldige printer en voor de komende periode behoud ik deze printer nog en blijf ik voorlopig nog wat printwerk van decals uitvoeren. Of hiervoor een nieuw domein/mailadres komt, laat ik in een later stadium per nieuwsbrief weten.


 Kan er nog besteld worden?

De shop blijft nog even open, maar ik voer geen nieuwe inkopen meer uit, dus alles is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Zoals eerder gezegd kan ik nog niets kwijt over een overname en kan ik geen voorspellingen doen over hoe snel dit zou kunnen gebeuren. Wilt u zeker zijn dat u voorlopig vooruit kan dan raad ik aan zolang het nog even kan wat in te kopen. De shop zal de komende week dan ook aardig leeg lopen, ik hoop u in een van de volgende weken meer nieuws te kunnen mededelen wat betreft de overname van de shop of de distributie van Sunny producten. De komende week ga ik mijn best doen om zoveel mogelijk de voorraden te tellen en waar nodig aan te passen. Hierdoor kan het zijn dat een product een dag niet beschikbaar is maar een dag later misschien juist weer wel. Wilt u de exacte voorraad op dat moment weten? Stuur mij even een mail dan tel ik het even na en probeer ik daar binnen 1 dag op terug te komen.
 

Voor nu wil ik u bedanken voor uw vertrouwen en samenwerking in de afgelopen jaren. Hopelijk kan ik u de komende week of weken nog een maal van dienst zijn. Houd de nieuwsbrief of facebook pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes. Tevens zullen er de komende weken wellicht wat kortingen op de laatste (incourante) producten worden toegepast deze zal ik voornamelijk kenbaar maken op de facebook pagina en uiteraard zijn ze dan beschikbaar voor iedereen via de webshop. 

Met vriendelijke groet, 
Anton van Elswijk