• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disclaimer

De disclaimer van PaperSpecials is simpel...

Bijna alle foto's en informatie op deze website en de handleidingen zijn door mijzelf gemaakt en geschreven. De overige informatie is verkregen van leveranciers/fabrikanten al dan niet met toestemming/als rechthebbende koper. Hierdoor heeft u niet het recht om deze informatie zomaar te kopiëren of te hergebruiken voor commerciële doeleinden, voor eigen gebruik is dit uiteraard geen probleem. Wilt u de informatie gebruiken voor andere doeleinden anders dan eigen referentie, stuur even een email. Ik ben niet de moeilijkste maar vind het wel zo netjes om even te weten wanneer ik bestolen wordt. 

Bent u een wederverkoper van de producten van PaperSpecials, dan mag u deze informatie wel gebruiken. Wel vraag ik u om de informatie zoveel mogelijk in eigen verwoording te gebruiken om zo verwarring over een eventueel verband te voorkomen. U wilt niet geconfronteerd worden met fouten die ik maak en dat geldt andersom evenzo. 

De informatie op de website is gebaseerd op eigen kennis, ervaring of zelf opgedane informatie. Er kunnen dan ook geen rechten worden verleend aan onjuistheden, niet functioneren of spelfouten gerelateerd aan de informatie op deze website.

Wanneer u de producten of informatie van deze website in gebruik neemt ga ik er van uit dat u zelf de verantwoordelijkheid draagt voor het uitvoeren/verwerken van deze informatie of producten. Verkoopt u de informatie waar u geen expliciet recht toe heeft, of verkoopt u zelf geproduceerde producten ontwikkelt met producten of informatie van deze website, dan ben ik niet verantwoordelijk voor eventuele complicaties. U dient zelf voldoende kundig te zijn tot het gebruik van de producten, gereedschappen en machines en ondanks dat iets wellicht als heel simpel omschreven wordt is nog geen reden om hierover verantwoordelijkheid te eisen bij PaperSpecials of andere verschaffers van dergelijke informatie. Zo heeft u zelf de verantwoordelijkheid om de werking van uw machines en gereedschappen te kennen en te controleren voor u deze in gebruik neemt al dan niet in combinatie met producten van deze website. U kunt er van uit gaan dat de producten op deze website werken waarvoor ze bedoelt zijn en zoals (veelal) omschreven. Als er iets fout gaat is dit doorgaans door onkunde of niet juist gebruik van hulpmiddelen en ligt dit veelal niet aan het geleverde product.