• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retourneren

Voorwaarden voor het retourneren
- U dient een retouraanvraag binnen 14dagen na ontvangst van het pakket in te dienen
De kosten en het risico van een retourzending zijn voor uw rekening
- De te retourneren producten moeten in een afgesloten verzendverpakking geretourneerd worden
- De te retourneren producten dienen onbeschadigd, ongebruikt en in de originele afgesloten verpakking te zijn. Zijn producten reeds beschadigd bij ontvangst, laat dit dan direct weten voor u een zending retourneert.

Wat wordt er vergoed
- Compleet retour/annulering:
Wanneer u een complete bestelling wenst te annuleren/retourneren, krijgt u het complete aankoopbedrag inclusief de hierbij betaalde verzendkosten (en eventuele transactiekosten) vergoed. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening, kosten voor een vervangende zending worden niet vergoed.
- Gedeeltelijk retour:
Wanneer u een deel van uw bestelling wenst te retourneren, krijgt u alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde vellen vergoed. De bij aankoop betaalde verzendkosten en de kosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Eventuele verzendkosten voor een vervangende zending zullen opnieuw berekend of verrekend worden. Enkele of losse vellen kunnen niet geretourneerd worden in het geval van een gedeeltelijke retourzending.

Hoe een retourzending in zijn werk gaat
Eerst meld u de retourzending aan via een email naar info@paperspecials.nl . U ontvangt naar aanleiding hiervan binnen enkele werkdagen de gegevens om de zending te retourneren en de vraag of u uw geld teruggestort wenst, een shop tegoed wilt of een vervangend product wenst te ontvangen. Hierna kunt u de zending terugsturen naar het opgegeven adres, met de verzendmethode of vervoerder naar eigen keuze.

LET OP! De kosten en het risico van de retourzending zijn voor uw rekening. 
Pak de producten dan ook stevig in en verstuur deze desgewenst via de pakketdienst voor meer zekerheid. Nadat de zending in nette staat is ontvangen wordt deze binnen enkele werkdagen afgehandeld, waarna de terugstorting wordt uitgevoerd, een shop-tegoed wordt vrijgegeven of een eventuele vervangende zending wordt verzonden. Een terugstorting wordt standaard gedaan op de rekening waarmee de bestelling betaald is en een bestelling betaald met paypal wordt standaard via paypal terugbetaald. Wilt u dit wijzigen dan kunnen hier kosten aan verbonden zijn.