• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Op dit moment accepteer ik de volgende systemen:
-PayPal (kost 3,5%)
-Handmatige overboeking (gratis)
-iDEAL (gratis)
-SofortBanking (kost 1,8%)
-MisterCash/Bancontact (gratis)

iDEAL:
Dit is het online betaalsysteem van banken binnen Nederland.U betaald met iDEAL op de zelfde manier als u uw internet betaalzaken doet.U krijgt de zelfde module in het scherm waarbij u de stappen op uw "apparaatje" moet volgen. Na het succesvol afronden van de transactie wordt er vrijwel direct een betalingsgarantie afgegeven en kan uw bestelling verwerkt worden.

PayPal: kost 3,5%
Dit is een zeer handig systeem waarbij uw betaling via een overkoepelend orgaan verloopt.Hierdoor komt de verkoper niet in aanraking met uw persoonlijke rekeningnummer of creditcard gegevens.
Ook kunt u op meerdere manieren gebruik maken van PayPal, zo kunt u:
-er voor kiezen om een bedrag op te waarderen op uw account.
-een automatisch incasso activeren. 
-een creditcard gebruiken.
De betaling verloopt vrijwel direct, zodra u een betaling accepteert is het bedrag bij ons al bijna bijgeschreven en word later met uw eigen rekening verrekend.
(voor het aanvragen of meer informatie over PayPal ga naar www.PayPal.nl)

Vooruitbetaling via bank: gratis (betaling varieert tussen 1 tot 3 werkdagen)
Dit spreekt eigenlijk voor zich.
U maakt het geld over op de manier die u het meeste aanstaat het zij met een overschrifte boekje, via internetbankieren of telebankieren.
U maakt het totaal bedrag van de factuur (artikelen+verzendkosten) over naar:
Tav: PaperSpecials.nl
IBAN: NL54ABNA0540314420
Ovv: Bestelnummer(te vinden in de bevestigingsmail)

Vooruitbetaling via bank van buiten Nederland: (betaling varieert tussen 1 en 5 werkdagen)
Tav: PaperSpecials.nl
Ovv: Bestelnummer(te vinden in de bevestigingsmail)
IBAN: NL54ABNA0540314420
Straat: Jan Valsterweg 72
Postcode: 3315LG
Plaats: Dordrecht

Sofort banking:
SOFORT Banking behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT Banking als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid waar u de betaling afrond. PaperSpecials ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken.

Mister Cash/Bancontact: kost 1,8%
Mister Cash is de naam van het betaalsysteem enkel te vinden op Belgische bankkaarten. Met behulp van een PIN code kunt u als kaarthouder betalen bij diverse winkels, tankstations en allerlei automaten. Daarnaast is het mogelijk om er online betalingen mee te verrichten. Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met Ideal in Nederland.


Hopelijk hebben wij u zo voldoende voorgelicht, mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u deze uiteraard naar ons mailen.