• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Inkjet | Sunny Printbaar Tattoo Papier | A4

1 / 1
€3,00
Zie onze staffelkorting!

Print zelf je eigen tattoo met dit tijdelijke tattoo papier voor inkjet printers.
Levertijd Leverbaar in 2 tot 4 weken
  • Koop 5 voor €2,00 per stuk en bespaar 33%
  • Koop 10 voor €1,80 per stuk en bespaar 40%
  • Koop 25 voor €1,60 per stuk en bespaar 47%
  • Koop 100 voor €1,20 per stuk en bespaar 60%
Inkjet | Sunny Printbaar Tattoo Papier | A4

Zie onze staffelkorting!

Let op!
Dit is alleen het vel waar u de print op afdrukt. Om de tattoo aan te kunnen brengen, heeft u nog dubbelzijdig zelfklevend folie nodig.

Inkjet Sunny Tijdelijk Tattoo papier, is geschikt om zelf tattoeages te printen. Het is tevens te gebruiken in een laser printer, echter is de originele laser versie beter gezien deze minder snel vervaagd. Dit materiaal is erg handig als u een tattoo eerst wilt uitproberen om te zien hoe deze uiteindelijk gaat worden. Uiteraard is het ook te gebruiken om eenmalig een tattoo te plaatsen voor een feest of andere gelegenheid.

Inkjet Sunny Tijdelijk Tattoo blijft ongeveer 2-4 dagen zitten. Dit is afhankelijk van hoeveel vocht er in aanraking komt met de tattoo. Zo kunt u met een tijdelijk tattoo de plek beter niet wassen, maar ook niet douche, zwemmen, transpireren of in een sauna gaan. Ook het schuren van kleding over de tattoo kan de levensduur van de tattoo doen verkorten. Wanneer u de tattoo wilt verwijderen kunt u deze goed nat maken en even laten intrekken, waarna met wat water en zeep de tattoo verwijderd kan worden. Het beste resultaat behaalt u als uw huid vrij van haar, make-up, vet en creme is.
Let op! Er blijft na het aanbrengen een folie aanwezig, deze is nodig om de print te beschermen en de lijm af te dekken.

Let op, dit is alleen het vel waar u de print op afdrukt, om de tattoo daadwerkelijk aan te brengen heeft u nog dubbelzijdig zelfklevend folie nodig. Zie de gerelateerde producten voor het juiste dubbelzijdig zelfklevend folie, of de set aanbieding bij het product zelf. Afhankelijk van het gebruikte dubbelzijdig zelfklevend folie, kunt u dit materiaal ook gebruiken op andere ondergronden. Hierdoor word het als het ware een Rub-on decal, alleen verwijderd u de drager van tattoo papier door deze nat te maken ipv te wrijven.

Korte werkwijze beschrijving:
-Print uw gewenste afbeelding/decal in spiegelbeeld.
-Laat de inkt goed drogen, dit kan een wel een uur duren. 
-Breng dubbelzijdig zelfklevend folie(Sunny) aan
-Knip of snij uw afbeelding/decal uit.
-Plaats het uitgeknipte deel op de gewenste plek.
-Druk de decal stevig aan.
-Maak de drager vochtig en verwijder deze.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen