• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Solvent | Sunny Waterslide Decal Papier | A4

1 / 1
€3,00
Zie onze staffelkorting!

Waterslide decal papier voor Solvent inkt printers, waarmee u zelf decals kunt maken. Decals zijn flinter dunne stickers om objecten mee te personaliseren.
Levertijd Leverbaar in 2 tot 4 weken
  • Koop 5 voor €2,00 per stuk en bespaar 33%
  • Koop 10 voor €1,80 per stuk en bespaar 40%
  • Koop 25 voor €1,60 per stuk en bespaar 47%
  • Koop 50 voor €1,40 per stuk en bespaar 53%
  • Koop 100 voor €1,20 per stuk en bespaar 60%
Solvent | Sunny Waterslide Decal Papier | A4

Zie onze staffelkorting!

Waterslide decal papier voor Solvent inkt printers, waarmee u zelf decals kunt maken. Decals zijn flinter dunne stickers om objecten mee te personaliseren.
Te denken valt aan bijvoorbeeld modelbouw, racefietsen, scooters, vishengels, spiegels, glazen, mokken, nailart en nog veel meer.

Let op!!

Dit is de variant voor speciale Solvent inkt printers, deze printers printen inkten op basis van oplosmiddelen. Dit Solvent decal materiaal werkt niet in normale inkjet printers en kan hierbij ernstige schade veroorzaken.

Heeft u een normale desktop inkjet printer dan dient u Inkjet Decal papier te bestellen.  

Over Solvent Sunny waterslide decal papier: Solvent decal papier is een compleet nieuw product.
Het is geproduceerd aan de hand van Roland UV solvent inkten. Het papier werkt met andere solvent inkten ook prima. De A02 witte inkt versie is een special ontwikkeld solvent decal papier voor bij het gebruik van witte inkt. Het materiaal heeft een iets hoger inkt opname en is hiermee ook iets dikker (18micron) tegenover de standaard solvent decals (14-15 micron).

Ondanks dat het iets dikker is, ligt de decal wel mooi vlak op het onderwerp en werkt het iets makkelijk met grotere decals. Deze A02 heeft ook een iets hogere kleefkracht, waardoor het nog beter hecht aan het onderwerp zonder dat het moeilijk lost.

Er zijn zelfs gebruikers van het A02 solvent decal papier die melden geeneens meer een eindlak te gebruiken, omdat de decal goed genoeg van zichzelf kleeft. Solvent Sunny waterslide decal papier is geschikt voor het printen met een resolutie tot 2880dpi. Het kan dus een hoge dpi aan waar professionele drukkerijen mee werken.

Een klein voorbeeld, een hoogwaardige professionele foto wordt rond de 600dpi geprint. Het papier kan dan ook gebruikt worden om zeer hoogwaardige foto's op een onderwerp aan te brengen.

Over decal papier in het algemeen: met dit decal papier kunt u zelf uw decals printen. Het is bedoeld voor decoratie materiaal en niet voor producten die veelvoudige gebruikt en / of nat worden gemaakt. Mocht u dit echter wel willen, dan is de nodige afwerking met blanke lak of giet epoxy (envirotex) nodig.

Het papier kan gebruikt worden op vrijwel alle ondergronden, zolang deze maar glad zijn. Denk hierbij aan: afgelakt / geverfd hout, kaarsen, glas, kunststof, keramiek, polyester, metaal.
Enkele voorbeelden waar het decal papier veelvoudig word toegepast, is bij het maken / decoreren van: kunstaas (hengelsport), modelbouw, nail-art, kaarten, kaarsen, glazen of bekers als decoratie object en nog veel meer.

De transparante variant is bedoeld voor als u de ondergrond niet wilt bedekken op niet geprinte delen of als u de ondergrond (denk aan de kleur en structuur) wil mee laten spelen in de decal.

Let wel op dat wat bij de geprinte afbeelding tranparant is, kan bijvoorbeeld een gele sticker op clear decal papier op een blauwe ondergrond wat groen of donkerder uitkomen. De hoeveelheid transparantie van inkt varieert per type en merk inkt.

Wilt u liever geen kleur invloed door de achtergrond hebben en vindt u het niet erg om op niet geprinte plaatsen wit te zien? Kiest u dan voor de witte variant.

Het papier bestaat uit een drager met hierop een flinterdun film laagje en een lijmlaag. De daadwerkelijke decal bestaat uit slechts inkt met hieronder een dunne filmlaag met een lijmlaag.

Solvent decal papier hoeft niet afgelakt te worden, echter kan het het plaatsen wel makkelijker maken. Ook beschermt het de print bij het verwerken van de decal. Voor het type blanke lak dient geëxperimenteerd te worden. Een blanke lak op acryl basis hecht wel aan de decal, maar of het op de inkt goed hecht is afhankelijk van het type en merk inkt.
Een 2-k autolak kan zeer waarschijnlijk gebruikt worden, maar ook hierbij zult dit eerst moeten uitproberen.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen